Kruk SetHoutWit House Hout Liberty Toys Make uptafelamp; y7vfgY6b
Arbeidsrecht
NL ENKruk SetHoutWit House Hout Liberty Toys Make uptafelamp; y7vfgY6b
U bent hier: 
[email protected] 010 275 99 11 010 275 99 10
V-card

Jan-Willem van Geen is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Binnen het arbeidsrecht heeft hij een brede praktijk waarin hij adviseert, onderhandelt en procedeert voor zowel nationale als internationale cliënten. Zijn praktijk omvat onder andere: individuele en collectieve ontslagzaken, het begeleiden van reorganisaties, advisering in het kader van (een wijziging van) arbeidsvoorwaarden, geschillen inzake concurrentiebedingen, maar ook vraagstukken en geschillen op het gebied van cao's of bijvoorbeeld werkgeversaansprakelijkheid. Daarnaast treedt Jan-Willem voor zowel ondernemers als ondernemingsraden op in het kader van het medezeggenschapsrecht. Zijn ruime ervaring binnen het arbeidsrecht maakt dat Jan-Willem snel kan schakelen en waar nodig direct kan doorpakken.

Jan-Willem is een van de partners van BASE Advocaten. Voordat Jan-Willem in 2011 bij BASE Advocaten kwam werken, is hij als advocaat werkzaam geweest bij De Brauw Blackstone Westbroek N.V. waar hij zich naast het arbeidsrecht onder andere heeft gericht op het privacyrecht. Jan-Willem is bestuurslid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA).

Functie

  • Partner

Talen

Kruk SetHoutWit House Hout Liberty Toys Make uptafelamp; y7vfgY6b
  • Nederlands
  • Engels

Opleiding

  • Nederlands Recht, master Arbeidsrecht (cum laude), Universiteit van Amsterdam (2007)
  • Gezondheidswetenschappen (Arbeid en Gezondheid), Universiteit van Maastricht (2003)
  • Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA)

Bijzonderheden

  • Bestuurslid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA)
  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA)

Publicaties

Kruk SetHoutWit House Hout Liberty Toys Make uptafelamp; y7vfgY6b

  • Mr. E.J. Henrichs en mr. drs. J-W van Geen, Kroniek Medezeggenschapsrecht 2009, in Geschriften vanwege de Vereniging Corporate Litigation 2009-2010, Kluwer 2010.

Artikelen

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

2 Set Van Eetkamerstoel Lichtgroen Charlotte 3LA4Rj5q Lees meer

Nieuws

Wanneer een werknemer zijn wettelijke vakantiedagen niet zes maanden na het einde van het jaar waarin ze zijn opgebouwd heeft opgenomen, dan vervallen deze dagen. Dit is in...
Lees meer
11/04
2019
De praktijk en de letter van de wet, niet zelden botsen de twee. Zo ook in het geval van de doorstart van failliete winkelketens. Zo kon het gebeuren dat u als eigenaar van een...
Lees meer
01/04
2019
De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag heeft op 28 maart jl. een opmerkelijk vonnis gewezen met betrekking tot de langdurig arbeidsongeschikte werknemer. Ondanks dat...
Lees meer Zilver Facet Fox Zonder Met Cleard56112f Clear Verlichting Wandspiegel 56x112cm PXkuTwZiOl
Bekijk alle artikelen
Team Expertise Nieuws
Carrière Contact
BASE Advocaten B.V.
Zeemansstraat 7
3016 CN Rotterdam
Tel: 010 275 99 11
Fax: 010 275 99 10
Email: [email protected] Routebeschrijving
Team Expertise Nieuws Carriére Contact
Kruk SetHoutWit House Hout Liberty Toys Make uptafelamp; y7vfgY6b

BASE Advocaten B.V.
Zeemansstraat 7
3016 CN Rotterdam
Tel: 010 275 99 11
Fax: 010 275 99 10

E-mail: [email protected]
Routebeschrijving

Kruk SetHoutWit House Hout Liberty Toys Make uptafelamp; y7vfgY6b
Kruk SetHoutWit House Hout Liberty Toys Make uptafelamp; y7vfgY6b
Powered by HVMP Internet Marketing | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Beroepsaansprakelijkheid | Privacy statement | Sitemap
Arbeidsrecht advocaat Rotterdam | Ondernemingsrecht advocaat Rotterdam
Base Advocaten
010 275 99 11
[email protected]
Transformator Ampere 12 Volt Ledstrip Voedingsadapter 16 Glp Waterdichte dWrxCBoe Jan-Willem van Geen - BASE Advocaten
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Bruin Salontafel Bruin Vidaxl Bruin Salontafel Bruin Vidaxl Salontafel Vidaxl Vidaxl Salontafel kNn80wOPX